Go Back   CoolStreaming Forum > CoolStreaming > Forum Generale
User Name
Password
Register FAQ Live Now! Rules Live TV Arcade Search Today's Posts Mark Forums Read





Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes Translate
  #1  
Old 01-13-2006, 06:05 PM
stacollanana stacollanana is offline
Junior Member
 

Join Date: Jan 2006
Posts: 2
stacollanana is on a distinguished road
Default la 7

Ŕ qualche giorno che non riesco a vedere su coolsteaming la 7.
mi dice pronto ma non parte il Buffer
succede a tutti?? graz


ToolBar Coolstreaming Reply With Quote
  #2  
Old 01-13-2006, 06:34 PM
eliotto eliotto is offline
Member
 

Join Date: Apr 2005
Location: pattaya-thailand
Posts: 27
eliotto is on a distinguished road
Default

Si, succede anche a me


ToolBar Coolstreaming Reply With Quote
  #3  
Old 01-13-2006, 06:50 PM
TSPIEZZIN2 TSPIEZZIN2 is offline
Junior Member
 
TSPIEZZIN2's Avatar
 

Join Date: Oct 2005
Location: salerno
Posts: 11
TSPIEZZIN2 is on a distinguished road
Default nn vedo pi¨ nulla con windowsmediaplay.10

nn vedo + nulla con windows solo alcuni canali con realplayer cosa devo fare? all'inizio credevo fosse coolstream che nn si vedesse + ho provato anche con le anteprime dei canali e come al solito mi appare sempre la scrittaPRONTO quando carica


ToolBar Coolstreaming Reply With Quote
Reply







Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +2. The time now is 08:48 AM.



Powered by: vBulletin Version 3.0.7
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.