Go Back   Forum > Tecno-Cool > Hardware & Software

LOGIN / ENTRA

Register FAQ Live Now! Rules Live TV Arcade Search Today's Posts Mark Forums Read



Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.
Please consider supporting us adding to your whitelist www.coolstreaming.us . Read Guide


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes Translate
  #1  
Old 11-13-2006, 08:04 PM
magikoMILAN1982 magikoMILAN1982 is offline
Senior Member
 

Join Date: Aug 2006
Location: al Nord!!
Posts: 7,830
magikoMILAN1982 is on a distinguished road
Default probl cn video

ciao a tutti,
io ho un probl (1 solo?? ) cn i video nel senso ke mi capita d aprire alcune pagine web dove sn presenti video e mi viene fuori un avviso cn scritto 'fare controllo activeX della pagina' o qlcs d simile. Sia ke metta ok ke annulli la pagina mi compare poi cn un'icona d quicktime sullo sfondo e nn posso fare niente
c'Ŕ qlcn ke ha il mio stesso probl e soprattutto c'Ŕ qlcn ke sa dirmi come fare a superare qst probl???
grz in anticipo
MM1982


ToolBar Coolstreaming Reply With Quote
  #2  
Old 11-13-2006, 08:09 PM
petrescu petrescu is offline
Moderatore
 

Join Date: Mar 2006
Location: Salentu:lu sule,lu mare,lu jentu
Posts: 3,543
petrescu is on a distinguished road
Default

se Ŕ l'icona con il riquadro quello capita quando fallisce il caricamento del video, magari perchŔ hai troppa banda occupata o anche per altri motivi...
__________________
VISITA LA MIA PAGINA FACEBOOK


ToolBar Coolstreaming Reply With Quote
  #3  
Old 11-13-2006, 08:18 PM
magikoMILAN1982 magikoMILAN1982 is offline
Senior Member
 

Join Date: Aug 2006
Location: al Nord!!
Posts: 7,830
magikoMILAN1982 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by petrescu
se Ŕ l'icona con il riquadro quello capita quando fallisce il caricamento del video, magari perchŔ hai troppa banda occupata o anche per altri motivi...

si l'icona Ŕ quella ma mi succede anke se ho aperto solo una pagina web....soluzioni???


ToolBar Coolstreaming Reply With Quote
  #4  
Old 11-13-2006, 08:20 PM
petrescu petrescu is offline
Moderatore
 

Join Date: Mar 2006
Location: Salentu:lu sule,lu mare,lu jentu
Posts: 3,543
petrescu is on a distinguished road
Default

mmmmm...hai una versione aggiornata di quicktime?
__________________
VISITA LA MIA PAGINA FACEBOOK


ToolBar Coolstreaming Reply With Quote
  #5  
Old 11-13-2006, 08:28 PM
magikoMILAN1982 magikoMILAN1982 is offline
Senior Member
 

Join Date: Aug 2006
Location: al Nord!!
Posts: 7,830
magikoMILAN1982 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by petrescu
mmmmm...hai una versione aggiornata di quicktime?

ho la versione d quicktime 7 pro


ToolBar Coolstreaming Reply With Quote
  #6  
Old 11-13-2006, 08:33 PM
petrescu petrescu is offline
Moderatore
 

Join Date: Mar 2006
Location: Salentu:lu sule,lu mare,lu jentu
Posts: 3,543
petrescu is on a distinguished road
Default

mmmmmmmm....qui ci vuole luna mi sa....
__________________
VISITA LA MIA PAGINA FACEBOOK


ToolBar Coolstreaming Reply With Quote
  #7  
Old 11-13-2006, 08:41 PM
magikoMILAN1982 magikoMILAN1982 is offline
Senior Member
 

Join Date: Aug 2006
Location: al Nord!!
Posts: 7,830
magikoMILAN1982 is on a distinguished road
Default

ki sa cos'Ŕ un controllo activeX???


ToolBar Coolstreaming Reply With Quote
  #8  
Old 11-13-2006, 08:43 PM
petrescu petrescu is offline
Moderatore
 

Join Date: Mar 2006
Location: Salentu:lu sule,lu mare,lu jentu
Posts: 3,543
petrescu is on a distinguished road
Default

Controllo active X
__________________
VISITA LA MIA PAGINA FACEBOOK


ToolBar Coolstreaming Reply With Quote
  #9  
Old 11-13-2006, 08:48 PM
magikoMILAN1982 magikoMILAN1982 is offline
Senior Member
 

Join Date: Aug 2006
Location: al Nord!!
Posts: 7,830
magikoMILAN1982 is on a distinguished road
Default

ok, bene o male ho capito cosa sn...ma cm faccio a disattivarli in modo ke nn mi compaia + la scritta eseguire contollo activeX???


ToolBar Coolstreaming Reply With Quote
  #10  
Old 11-13-2006, 10:04 PM
magikoMILAN1982 magikoMILAN1982 is offline
Senior Member
 

Join Date: Aug 2006
Location: al Nord!!
Posts: 7,830
magikoMILAN1982 is on a distinguished road
Default

ho risolto il probl disinstallando quicktime
se qlcn sa trovare una soluzione migliore me lo dica
ziao!


ToolBar Coolstreaming Reply With Quote
Reply







Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +2. The time now is 03:25 PM.



Powered by: vBulletin Version 3.0.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.