Go Back   Forum > P2P-TV Streaming Software > Supporto Software > TvKoo

LOGIN / ENTRA

Register FAQ Live Now! Rules Live TV Arcade Search Today's Posts Mark Forums Read



Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.
Please consider supporting us adding to your whitelist www.coolstreaming.us . Read Guide


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes Translate
  #1  
Old 11-26-2005, 04:33 PM
Ermenegildo Ermenegildo is offline
Moderator
 
Ermenegildo's Avatar
 

Join Date: Aug 2005
Posts: 373
Ermenegildo is on a distinguished road
Default Errore su TvKoo AIUTO !

Ragazzi e soprattutto staff :

Quando avvio TvKoo dopo un alcni minuti che carico il canale mi esce fuori l'errore della Microsoft quello che dice di inviare o non inviare tanto per capirci, da cosa puo' dipendere ?

Pronto ? c siete ?

Last edited by Ermenegildo : 12-04-2005 at 12:56 AM.


ToolBar Coolstreaming Reply With Quote
  #2  
Old 03-26-2006, 04:01 PM
dani dani is offline
Junior Member
 

Join Date: Sep 2005
Posts: 14
dani is on a distinguished road
Default errore microsoft

premetto che a me Tv Koo Ŕ sempre funzionato alla grande. Poi l'ho disinstallato e recentemente l'ho scaricato nuovamente. Mi carica il buffer, ma quando arriva il momento di vedere le immagini si apre la finestra errore (inviare o non inviare).
Che cosa pu˛ essere?


ToolBar Coolstreaming Reply With Quote
Reply







Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +2. The time now is 08:59 PM.



Powered by: vBulletin Version 3.0.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.