Go Back   Forum > P2P-TV Streaming Software > Supporto Software > TvKoo

LOGIN / ENTRA

Register FAQ Live Now! Rules Live TV Arcade Search Today's Posts Mark Forums Read



Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.
Please consider supporting us adding to your whitelist www.coolstreaming.us . Read Guide


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes Translate
  #1  
Old 11-27-2005, 02:43 PM
hymarkus hymarkus is offline
Member
 
hymarkus's Avatar
 

Join Date: May 2005
Posts: 79
hymarkus is on a distinguished road
Default Errore su TVkoo

Tvkoo mi carica completamente il buffer del canale, poi dopo avere dato "Apertura di file multimediale..." da errore e va su "Pronto". Andando nel dettaglio errore mi dice "Download della risorsa specificata non riuscito". Cosa può essere successo ?Grazie per le risposte.


ToolBar Coolstreaming Reply With Quote
  #2  
Old 12-07-2005, 03:26 PM
mookie mookie is offline
Senior Member
 
mookie's Avatar
 

Join Date: Apr 2005
Posts: 410
mookie is on a distinguished road
Send a message via MSN to mookie
Default

non so esattamente cosa possa essere, ma prova a cancellarlo e reinstallarlo


ToolBar Coolstreaming Reply With Quote
  #3  
Old 12-07-2005, 03:27 PM
staff staff is offline
Administrator
 
staff's Avatar
 

Join Date: Mar 2005
Posts: 6,448
staff is on a distinguished road
Default

probabilomente non hai tutti i codec . scarica ffdshow
__________________
CoolStreaming on Iphone / Ipad / Android / Android Tablet
Install Now Click Here


ToolBar Coolstreaming Reply With Quote
  #4  
Old 12-07-2005, 03:29 PM
zac zac is offline
Senior Member
 
zac's Avatar
 

Join Date: Aug 2005
Posts: 148
zac is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by hymarkus
Tvkoo mi carica completamente il buffer del canale, poi dopo avere dato "Apertura di file multimediale..." da errore e va su "Pronto". Andando nel dettaglio errore mi dice "Download della risorsa specificata non riuscito". Cosa può essere successo ?Grazie per le risposte.


Non saprei, però anche a me a volte da problemi: quando si tratta di caricare il suo buffer in quello di windows media player si blocca e "gira a vuoto", senza mostrare nulla...


ToolBar Coolstreaming Reply With Quote
  #5  
Old 12-08-2005, 12:32 PM
hymarkus hymarkus is offline
Member
 
hymarkus's Avatar
 

Join Date: May 2005
Posts: 79
hymarkus is on a distinguished road
Default

Ora mi funziona, ho dovuto reinstallare Media Player 10 e relativi codec..


ToolBar Coolstreaming Reply With Quote
  #6  
Old 12-08-2005, 02:05 PM
rude rude is offline
Member
 
rude's Avatar
 

Join Date: Nov 2005
Posts: 55
rude is on a distinguished road
Default ben ben

visto che se ne parla una domanda
anche a voi c mette delle "ore" sto maledetto per aggiornarsi?
se vi interessa questo è indirizzo per vedere tvkoo su VLC : mms://localhost:9800

non riesco però a togliere lo schermo su tvkoo
che per altro ieri mi è andato in palla e mi dava errore win 32
ora come migliore soluzione reistallo


ToolBar Coolstreaming Reply With Quote
  #7  
Old 12-08-2005, 07:38 PM
aytor aytor is offline
Junior Member
 
aytor's Avatar
 

Join Date: Oct 2005
Posts: 14
aytor is on a distinguished road
Send a message via ICQ to aytor Send a message via MSN to aytor Send a message via Yahoo to aytor
Default

mah, a me in 30 secondi ha aggiornato da solo...


ToolBar Coolstreaming Reply With Quote
Reply







Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +2. The time now is 02:00 AM.



Powered by: vBulletin Version 3.0.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.