Go Back   Forum > P2P-TV Streaming Software > Forum Generale p2p-tv

LOGIN / ENTRA

Register FAQ Live Now! Rules Live TV Arcade Search Today's Posts Mark Forums Read






Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes Translate
  #1  
Old 09-12-2006, 07:54 PM
cacciatm cacciatm is offline
Junior Member
 

Join Date: Mar 2006
Posts: 1
cacciatm is on a distinguished road
Default

streamerone


Ciao ragazzi,
qualcuno mi sa dire perche' streamerone, dopo essere stato installato, non carica i canali? tra le faq e' indicata come possibile ragione l'impostazione del livello di protezione. Ho autorizzato i cookies sia sul firewall che sulle impostazioni di connessione, ma il problema persiste. Che posso fare?

grazie!

luca


Reply With Quote
  #2  
Old 09-12-2006, 07:57 PM
tonydiroma tonydiroma is offline
Senior Member
 
tonydiroma's Avatar
 

Join Date: Jan 2006
Location: stockholm
Posts: 1,358
tonydiroma is on a distinguished road
Send a message via MSN to tonydiroma
Default

Non posso aiutarti,a me streamerone carica benissimo..


Reply With Quote
  #3  
Old 09-12-2006, 08:07 PM
coira coira is offline
Senior Member
 

Join Date: Nov 2005
Posts: 95
coira is on a distinguished road
Default

Quale Browser usi ?


Reply With Quote
Reply







Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


>

All times are GMT +2. The time now is 10:28 AM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.