Go Back   Forum > Streaming > Forum Generale Streaming

LOGIN / ENTRA

Register FAQ Live Now! Rules Live TV Arcade Search Today's Posts Mark Forums Read



× Note: This forum is read-only. Check the announcements for any changes.



Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes Translate
  #1  
Old 12-26-2008, 07:22 PM
vigorsol61 vigorsol61 is offline
Junior Member
 

Join Date: Dec 2008
Posts: 2
vigorsol61 is on a distinguished road
Default

problemi con wind media encoder


salve,
vorrei trasmettere con WME uno streaming con un pc portatile e connect card. Quando avvio il programma, nella casella url mi da messaggio "could not detect".
Esiste qualche settaggio particolare che si deve effettuare?
Sono giornate che sto facendo tentativi ma nulla.
Anche scrivendo l'ip che mi da il sito "mio ip" non risuulta quello vero.
E' possibile che ci sia una sorta di schermo o protezione che non consente di poter ricevere?
grazie
buon Natale e buon anno

Last edited by vigorsol61 : 12-26-2008 at 07:25 PM.


Reply With Quote
Reply







Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


>

All times are GMT +2. The time now is 08:18 AM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.