Go Back   Forum > CoolStreaming > Forum Generale

LOGIN / ENTRA

Register FAQ Live Now! Rules Live TV Arcade Search Today's Posts Mark Forums Read






 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes Translate
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-03-2005, 01:25 PM
ABNormal ABNormal is offline
Administrator
 
ABNormal's Avatar
 

Join Date: May 2005
Posts: 3,995
ABNormal is on a distinguished road
Send a message via ICQ to ABNormal Send a message via MSN to ABNormal Send a message via Yahoo to ABNormal
Default

sono l'unico a cui non funziona più il programma?


da quando, l'altro giorno, è uscita la nuova verione .43, il programma non mi funziona più.
la .42 non vede nessun canale e la .43 che l'ha sostituita resta in eterno in still buffering.
non so se qualcosa sia cambiato per chi, come me, è all'interno di Fastweb.
fatto sta che nessun canale sia più accessibile, neanche quelli che fino a pochi giorni fa si vedevano senza problemi.

qualcuno che sappia spiegarmi l'arcano?

ciao
ABN


Reply With Quote
 







Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


>

All times are GMT +2. The time now is 05:50 AM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.