Go Back   Forum > P2P-TV Streaming Software > Supporto Software > Progetti Italiani

LOGIN / ENTRA

Register FAQ Live Now! Rules Live TV Arcade Search Today's Posts Mark Forums Read






 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes Translate
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-27-2007, 05:04 PM
mister6339 mister6339 is offline
Senior Member
 
mister6339's Avatar
 

Join Date: Jan 2006
Location: roma
Posts: 731
mister6339 is on a distinguished road
Send a message via MSN to mister6339
Default

StreamOne mi apre WMP quando nn deve!


ciao,
allora ecco il problema io mi collego a streamerOne utilizzando Firefox, e fino a qui nessun problema, il problema arriva quando devi aprire il canale, cio lo apre x oltre a farmelo vedere tramite il player che st sulla pagina html mi apre anche il WMP semplice, questo comportta che: 1- + utilizzo di banda 2- si sente con l'eco!
voi direte vabb quando ti si apre lo chiudi, lo s ma mi scoccio dopo un p! sapete aiutarmi in qualche modo???
Grazie e ciao!


Michele L.


Reply With Quote
 







Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:56 AM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.7
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.