Go Back   Forum > Tecno-Cool > Schede-Tv

LOGIN / ENTRA

Register FAQ Live Now! Rules Live TV Arcade Search Today's Posts Mark Forums Read




Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes Translate
  #21  
Old 10-10-2006, 08:33 PM
kerby kerby is offline
Junior Member
 

Join Date: Apr 2006
Posts: 3
kerby is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Ogher
se hai problemi con il telecomando prova l'accoppiata winlirc+girder (l'ultima free)
http://www.google.it/search?hl=it&q...on+Google&meta=

il mio problema principale ore Ŕ: quando si spegne il pc( quando tolgo la corrente) i canali al prossiamo avvio del pc ci sono(solo il nome) ma non si vedono... praticamente li dimentica....c'Ŕ una soluzione?non ne posso +


Reply With Quote
  #22  
Old 11-27-2006, 03:22 PM
gio28477 gio28477 is offline
Junior Member
 

Join Date: Sep 2005
Posts: 1
gio28477 is on a distinguished road
Default

mi diresti cortesemente dove andare a prendere i mux per italia 1 rete 4 ecc.???? Grazie


Reply With Quote
  #23  
Old 02-15-2007, 07:07 PM
Tom182 Tom182 is offline
Junior Member
 

Join Date: Oct 2005
Posts: 1
Tom182 is on a distinguished road
Default

Cm si fa a far andare questa scheda con windows media center quello di vista???


Reply With Quote
Reply







Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


>

All times are GMT +2. The time now is 11:30 AM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.