Go Back   Forum > P2P-TV Streaming Software > Supporto Software > TV ANTS

LOGIN / ENTRA

Register FAQ Live Now! Rules Live TV Arcade Search Today's Posts Mark Forums Read






Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes Translate
  #41  
Old 02-05-2007, 01:13 AM
petrescu petrescu is offline
Moderatore
 

Join Date: Mar 2006
Location: Salentu:lu sule,lu mare,lu jentu
Posts: 3,526
petrescu is on a distinguished road
Default

tutto gratis
__________________
VISITA LA MIA PAGINA FACEBOOK


Reply With Quote
  #42  
Old 02-05-2007, 01:14 AM
peppociallo peppociallo is offline
Senior Member
 
peppociallo's Avatar
 

Join Date: Nov 2005
Posts: 557
peppociallo is on a distinguished road
Default

Vai tranquillo, è gratis...
Benvenuto!


Reply With Quote
  #43  
Old 02-17-2007, 04:12 PM
gianghetto gianghetto is offline
Junior Member
 

Join Date: Sep 2006
Posts: 3
gianghetto is on a distinguished road
Default

scusate ma ho un problema. se provo a selezionare un canale, inizia a cercarlo ma dopo un pò mi compare la scritta "operazione completata" e schermodi tvant tutto nero.
Questo succede su tutti i canali. Come posso risolvere il problema?


Reply With Quote
  #44  
Old 02-17-2007, 04:19 PM
fatix fatix is offline
Member
 

Join Date: Mar 2006
Posts: 42
fatix is on a distinguished road
Default

quale canale te lo fa?a me mi si apre regolarmente.


Reply With Quote
  #45  
Old 02-17-2007, 04:32 PM
gianghetto gianghetto is offline
Junior Member
 

Join Date: Sep 2006
Posts: 3
gianghetto is on a distinguished road
Default

su tutti. Qualche tempo fa mi funzionava perfettamente


Reply With Quote
  #46  
Old 02-17-2007, 05:02 PM
zibibbo zibibbo is offline
泽比波葡萄
 
zibibbo's Avatar
 

Join Date: Aug 2005
Posts: 3,171
zibibbo is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by gianghetto
su tutti. Qualche tempo fa mi funzionava perfettamente

prova ad aggiornare il wmp
__________________
Prima di chiedere CERCA sul forum, nel 99,9999% dei casi il tuo argomento è già stato trattato e la tua domanda ha già una risposta!


Schedule: Serie A - Premier league - Liga - Bundesliga - Lfp - Champions League - Uefa Cup - ecc. ecc.
Link radio: Serie A e B
su www.zibibbo****


Reply With Quote
  #47  
Old 02-19-2007, 07:51 PM
forzagranata forzagranata is offline
Junior Member
 

Join Date: Feb 2007
Posts: 3
forzagranata is on a distinguished road
Default

ma come mai molti canali o non riesco ad aprirli o sono off-line tipo FOX SOCCER?


Reply With Quote
  #48  
Old 02-19-2007, 07:53 PM
pietrosanero pietrosanero is offline
Senior Member
 

Join Date: May 2005
Location: palermo
Posts: 6,377
pietrosanero is on a distinguished road
Default

probabilmente perchè non sono piu on line,non li strimmano piu!


Reply With Quote
  #49  
Old 02-21-2007, 03:40 PM
precisao precisao is offline
Junior Member
 
precisao's Avatar
 

Join Date: Jun 2006
Posts: 2
precisao is on a distinguished road
Default

a me con la build 630 nn funziona dà l'errore della sp2..anche se uso la patch!!adesso sto scaricando la 720...provo con quella!!
speriamo!!


Reply With Quote
  #50  
Old 05-07-2007, 04:34 PM
landolini landolini is offline
Junior Member
 

Join Date: Jul 2006
Posts: 13
landolini is on a distinguished road
Default

Il proxy (e quale ? ) a cosa puo' servire ?


Reply With Quote
Reply







Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:52 PM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.7
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.