Go Back   Forum > P2P-TV Streaming Software > Supporto Software > TV ANTS

LOGIN / ENTRA

Register FAQ Live Now! Rules Live TV Arcade Search Today's Posts Mark Forums Read



× Note: This forum is read-only. Check the announcements for any changes.



Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes Translate
  #1  
Old 04-17-2006, 08:33 PM
marcorulez1978 marcorulez1978 is offline
Member
 

Join Date: Apr 2006
Posts: 31
marcorulez1978 is on a distinguished road
Default

Ma capita anche a voi?


Ciao a tutti!
Volevo sottoporvi un problema che ho riscontrato con tvants!
Dunque apro il mio bel programmino visualizzo la lista dei canali e ne scelgo uno,esso si attiva si apre il suo player interno e incomincia il buffering,fin qua tutto ok!Il fatto che con alcuni canali incomincia il buffering quando arriva a una certa percentuale e cerca di lanciare il filmato,ma il player non visualizza niete!Bo
questo accade con alcuni canali!Ma io pensavo fosse un problema di codec ma praticamente li ho installati tutti ma non ce verso!
A qualcuno succede la stessa cosa?
Scusa la spiegazione che so non sarÓ chiarissima,ma ho fatto del mio meglio!
Ciao


Reply With Quote
Reply







Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


>

All times are GMT +2. The time now is 10:46 AM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.