Go Back   Forum > P2P-TV Streaming Software > Supporto Software > TvKoo

LOGIN / ENTRA

Register FAQ Live Now! Rules Live TV Arcade Search Today's Posts Mark Forums Read






Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes Translate
  #61  
Old 01-12-2006, 08:26 PM
porkis porkis is offline
Senior Member
 
porkis's Avatar
 

Join Date: Oct 2005
Posts: 305
porkis is on a distinguished road
Default

Anche se smozzato, i canali si vedono davvero bene...


Reply With Quote
  #62  
Old 01-12-2006, 09:08 PM
gofabio gofabio is offline
Member
 

Join Date: Aug 2005
Posts: 10
gofabio is on a distinguished road
Default

ottimo questo nuovo tvkoo!!!!!!!!!!!!! per la prima volta sto vedendo 10 minuti filati di NCAA BASKETBALL con immagini più fluide peccato per la lista canali monca! grazie A.P per il programmino


Reply With Quote
  #63  
Old 01-12-2006, 09:38 PM
dave.heat dave.heat is offline
Senior Member
 
dave.heat's Avatar
 

Join Date: Apr 2005
Posts: 2,024
dave.heat is on a distinguished road
Default

bene bene...sta migliorando sto programma...se divente stabile è ottimo...ha tanti bei canali..tutto quello ke serve!
__________________
New: Highlights Sports
http://www.videohighlights.net Speciale Euro 2008 - Serie A, Serie B, Liga, Premierleague, Bundesliga, Basket, Rugby, NFL, NBA, Formula 1, Moto GP

TV GRATIS.net TV http://video.coolstreaming.us/tv/mytv.php?s=2160

Blog ufficiale di TV GRATIS.net http://www.tvgratisnet.com

!CrAzY ViDeO> Web http://www.crazyvideoweb.com

Mediacenter http://www.coolstreaming.it


Reply With Quote
  #64  
Old 01-13-2006, 08:44 AM
francomancino francomancino is offline
Junior Member
 

Join Date: Dec 2005
Posts: 3
francomancino is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by porkis
Ma anche a voi la lista dei canali è per due terzi fuori schermo e non si vedono i canali che compaiono nella lista?

Si, anche a me... Come fare per rimediare? ciccio


Reply With Quote
  #65  
Old 01-13-2006, 08:46 AM
francomancino francomancino is offline
Junior Member
 

Join Date: Dec 2005
Posts: 3
francomancino is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by porkis
Anche se smozzato, i canali si vedono davvero bene...

come fare per vedere la lista dei canali intera e non smozzata? Ciccio


Reply With Quote
  #66  
Old 01-13-2006, 09:28 AM
gabry gabry is offline
Senior Member
 

Join Date: Sep 2005
Posts: 113
gabry is on a distinguished road
Default

scaricate il programmino di AntonioP (pagina 6 di questa discussione) e come per magia lo schermo si "smozzerà" (grazie ancora ad AntonioP per il suo ottimo lavoro)
http://www.speedyshare.com


Reply With Quote
  #67  
Old 01-13-2006, 01:20 PM
LunaBlu LunaBlu is offline
Eclipsed - On standby...
 
LunaBlu's Avatar
 

Join Date: Sep 2005
Posts: 3,499
LunaBlu is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by gabry
scaricate il programmino di AntonioP (pagina 6 di questa discussione) e come per magia lo schermo si "smozzerà" (grazie ancora ad AntonioP per il suo ottimo lavoro)
http://www.speedyshare.com

Esatto, ma ti correggo il link, hai dimenticato un pezzo.

http://www.speedyshare.com/764871434.html

Cmq ripeto... non leggete solo l'ultima pagina per favore... tutto il thread è incentrato su come risolvere il problema della finestra "mozzata"...
Va beh, ciao ciao.
__________________
LunaBlu

Scarica il MediaCenter: clicca QUI
Nuovo arrivato? Clicca QUI


Reply With Quote
  #68  
Old 01-13-2006, 06:29 PM
naqiboy naqiboy is offline
Junior Member
 

Join Date: Jan 2006
Posts: 3
naqiboy is on a distinguished road
Default

Hello there,
I have read through all these pages. everything is fine with the resolution but no channels are showing for me at all. can you help?

thank you.


Reply With Quote
  #69  
Old 01-13-2006, 06:46 PM
LunaBlu LunaBlu is offline
Eclipsed - On standby...
 
LunaBlu's Avatar
 

Join Date: Sep 2005
Posts: 3,499
LunaBlu is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by naqiboy
Hello there,
I have read through all these pages. everything is fine with the resolution but no channels are showing for me at all. can you help?

thank you.

Did you try to use this software?

http://www.speedyshare.com/764871434.html

You have to download it. Then you need to open tvkoo, after that you open the software just downloaded and you click on "cliccami".
If you do that, you will be able to resize the window and you should see all channels. Let us know, bye bye.
__________________
LunaBlu

Scarica il MediaCenter: clicca QUI
Nuovo arrivato? Clicca QUI


Reply With Quote
  #70  
Old 01-13-2006, 07:12 PM
naqiboy naqiboy is offline
Junior Member
 

Join Date: Jan 2006
Posts: 3
naqiboy is on a distinguished road
Default

yes i have done that. That is not my problem. The screen and everything shows fine. its just the channel list, there are no channel names showing. they are like not downloading , get what i mean?


Reply With Quote
Reply







Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


>

All times are GMT +2. The time now is 01:05 AM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.